20 d’abr. 2011

Retallades i acomiadaments ERE

Contra les retallades a la sanitat i els acomiadaments de personal.

Entre les diferents propostes que les direccions del hospitals han presentat a la Generalitat ,
hi han acomiadaments de personal, a l'Hospital de Sant Pau a l'igual que a les resta de centres encara es desconeix la xifra de exacta d' acomiadaments a traves d'un ERE (difentes fonts peridistiques parlen de:H. Vall d'hebron 1000, H.Clinic 450, Parc Salut Mar 200, a la Clinica Plató ja han presentat un ERE de 50 acomiadaments, el silenci entorn aquesta xifra al nostre Hospital de Sant Pau es fa creure en lo pitjor.

Segons informacions de la Federació de Sanitat de Catalunya de CGT , els acomiadaments son inmiments.

Fem una crida a tots els afiliats a CGT aixi com a amics i simpatitizans i a tots els treballadors a organitzarse i lluitar per fer front als acomiadaments via ERE que en les proximes dates tots coneixerem i a que es possin en contacte de forma URGENT amb aquesta secció sindical trucant al telefon 698772570 i també a traves del nostre email.

Si lluites pots perdre pero si no lluites ja has perdut.

La unica lluita que es perd es la que no es comença.

Organitzat i lluita amb la CGT.

Proximament informarem de la data de una manifestació contra els acomiadaments on la ruta de la manifestació sera present a l'Hospital de Sant Pau.

La CGT el dilluns 18 d’abril, ha presentat a la Conselleria de Sanitat un escrit exigint que es paralitzin immediatament les retallades sanitaris que s’estan duent a terme i que es retiri qualsevol proposta que suposi la reducció de personal sanitari i la pèrdua de qualitat en la sanitat pública.

L’ofensiva posada en marxa per part del Govern d’Artur Mas contra la Sanitat Pública, ha encès la ràbia i la indignació dels treballadors de la Sanitat Catalana, produint mobilitzacions en diversos hospitals. El 20 d’abril tornaran a treure al carrer la protesta ja que el dia 27 d’abril (el primer termini era per al dia 21) és el termini que va donar la Conselleria de Sanitat perquè presentés cada centre hospitalari la seva proposta de retallada.

Salutacions


Secretaria de la secció sindical de CGT a Hospital de Sant Pau.