11 de febr. 2017

Antiguitat - Reclamen lo que es nostre

Reclamen lo que es nostre

El passat dimecres 8 de Febrer la secció sindical de CGT i l' empresa es van reunir davant el jutge per a ressoldre les querelles interposades per CGT en referència a l' antiguitat i al 5% .

Pel que fà a l' antiguitat l' empresa al.lega que ja les estàn pagant i que no tenia sentit continuar el judici, que per aquest motiu UGT ja s' havia retirat de la querella. CGT va al.legar que s' estàn pagant malament i que els treballadors eventuals son especialment discriminats. El jutge va decidir donar uns dies a CGT per a refer l' objecte de la querella i ens ha donat nova data de judici.
Pel que fà al 5% l' empresa va al.legar que el cas ja s' havia jutgat i la sentència els hi és favorable. CGT va al.legar que el plantejament no era el mateix i va demanar un aplaçament per a poder revisar totes les sentències interposades per l' anterior Comite d'Empresa del qual no formaven part . Tot i que ja les haviem demanat ningú ens les havia fet arribar; per sort l' advocat de l' empresa que es trobava al mateix jutgat amb l'associació professional del cos facultatiu s' ha compromés a fer-les arribar als nostres advocats.

Os volem recordar que tots els treballadors que volgueu reclamar els endarreriments de l' antiguitat (15 mesos) podeu posar-vos en contacte amb nosaltres cgt@santpau.cat   606229511

Cal aportar vida laboral i nomines d'agost, setembre i octubre